Wij komen van oorsprong uit de horeca en dat merk je aan alles. Onze filosofie draait om gastvrijheid en het verwennen van mensen. Veel van onze medewerkers zijn bij ons begonnen in de afwas en hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot ware vakmensen. We hebben een geweldig team, stuk voor stuk mensen met passie voor hun werk en oog voor detail. Ze denken altijd in oplossingen en doen er alles aan om onze gasten een geweldige ervaring te bieden.
Dat warme horecagevoel, dat bij ons voorop staat, wordt steeds zeldzamer en daar maken wij het verschil.
Van herbergier tot kasteelheer, dat is het bijzondere verhaal van locatiehouder Geke Ekelschot. Zijn passie voor horeca en slim ondernemerschap zorgden ervoor dat hij samen met zijn vrouw Sandra Ekelschot en compagnon Michael Verkleij, eigenaar is van drie bijzondere locaties in het schitterende oude centrum van de pittoreske Utrechtse stad Montfoort: Kasteel Montfoort, De Commanderije van Sint Jan en De Heeren van Montfoort.
Sinds 1935 is de familie Ekelschot actief in de horeca. In de afgelopen 80 jaar is de onderneming flink gegroeid; naastgelegen panden werden erbij betrokken en zo is het restaurant en de evenementenlocatie uitgegroeid tot een plek met nationale bekendheid. Topontwerper Eric Kuster heeft alle locaties voorzien van een stijlvol nieuw interieur, en de locatie gaat nu verder onder de naam 'De Heeren van Montfoort'. Deze naam verwijst naar het oudste schilderij van Nederland, dat tegenwoordig in het Rijksmuseum hangt, én naar de eerste bewoners van Kasteel Montfoort.
In de tussentijd groeide ook de locatieportefeuille. Eerst werd de Commanderije van Sint Jan betrokken - een prachtig klein kapelletje tegenover de kerk in Montfoort. Niet veel later werd ook Kasteel Montfoort - een prachtig monumentale locatie in hartje Montfoort - eraan toegevoegd.
Of je nu oud of modern zoekt, nostalgisch of hip; er is voor ieder wat wils. Geke Ekelschot nodigt mensen graag uit om langs te komen en een rondje te lopen langs de verschillende locaties. Hij vertelt u graag over de eindeloze hoeveelheid mogelijkheden.
Geke en zijn compagnon zijn ook nauw betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Michael Verkleij, als chefkok van alle restaurants, Geke Ekelschot is voor de dagelijkse leiding en springt als het nodig is bij met het serveren van de hoofdgerechten of maakt een praatje met de gasten. De manier waarop zij dat doen is redelijk uniek en dat vinden de gasten fantastisch.
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
Privacy Policy